top of page
5V9A0468BW.jpgESKÜVŐI FOTÓZÁS

EN   •   HU   •   SK

KÉPZŐMŰVÉSZETI ESKÜVŐI FOTÓS BUDAPESTEN

KLASSZIKUS, ESZTÉTIKUS, VALÓDI PILLANATOK DOKUMENTÁLÁSA

Esküvői fotós Budapesten, világszerte elérhető

Sziasztok!

A nevem Toth Sujeera ( Tulip ^^ ), és én olyan vagyok mint az, akit művészléleknek hívnak, Budapesti székhelyű. Szenvedélyem a gyönyörű pillanatok megörökítése és a történetek kreatív és organikus elmesélése. Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy csodálatos embereket fotózhatok esküvőkön Európa és a világ minden sarkában. Imádom, amit csinálok, és az emberek, akikkel utam során találkozom, különlegessé teszik a munkámat, és az összpontosított energiámat a valós történet megörökítésére forditom.

ProfileW.jpg

 

Vidám és barátságos emberként szeretek új emberekkel találkozni, és különféle projektekre utazni szerte a világon. Az esküvők fotózásával kapcsolatos szerkesztői és dokumentum megközelítésem során hiteles fényképgyűjteményt készítek, amelyre meleg mosollyal tekinthettek vissza. Szeretném emlékeiteket időben megállítani, és valóban hozzájárulni ahhoz, hogyan fogtok emlékezni a napotokra. Számomra az esküvőd egy együttműködésünk, bízva bennem, hogy megörökítem a gyönyörű részleteket, tudván, hogy szereted és élvezed a munkámat.


Esküvői fotózás képeimet természetes, letisztult stílus, élénk napos színek jellemzik. Odafigyelek a részletekre, autentikus kreatív módon, őszintén megörökítve a különleges pillanatokat és érzelmeket. Esztétika egy kis divattal, valódi pillanatokkal és dokumentum, így ismerik fel a stílusomat.
 

Ha úgy érzed, hogy kapcsolatban állsz a munkámmal, írj egy e-mailt, és beszéljük meg együtt az esküvői terveiteket.
 
Megtiszteltetés számomra, ha részese lehetnék a különleges napodnak, és segíthetnék megörökíteni minden fontos pillanatot.
 
Remélem hamarosan találkozunk!ESKÜVŐI FOTÓCSOMAGOK
CSOMAGOK  2023 – 2024
 

 

Előrefizetés és fizetési feltételek:

  • A foglalás biztosításához 50% előleg befizetése szükséges, a fennmaradó összeg pedig a fotózás napján esedékes.

  • Befizetések a vállalkozásom  bankszámlájára: Tóth Sujeera EV

Számlaszám: 11600006-00000000-95253154

IBAN: HU70 11600006-00000000-95253154

GYORS: GIBAHUHB
Nyilvántartási száma: 55938747

Adószáma: 57319160-1-41

 

Additional information

  • Színezés és Retusálás: Minden retusált képet a fotós ízlése szerint szerkesztünk.

  • Termékek átadása: Az ügyfél az esküvő napját követő négy héten belül megkapja végső nagy felbontású, kézzel szerkesztett JPEG képeket egy online galérián keresztül. Ez nem tartalmazza az ügyfél további szerkesztési vagy fejlesztési kérelmét. Letöltheti őket, megoszthatja őket, lenyűgöző nyomtatványokat és albumokat készíthet. Ha több képet szeretne szerkeszteni, jelezze, minden további szerkeszthető kép 5 euróba kerül az alap retusálásért és 69 euróba fotónként a művészi retusálásért.

  • Szerzői jog: Valamennyi csomag kizárólagos jogot biztosít a fotósnak, hogy szerkeszthesse, retusálja, módosítsa és közzétegye a képeket nyilvános portfólióin és közösségi oldalain. A Fotós fenntartja a Fotóalkotás szerzői jogait, és felhasználhatja azt önreklámozásra. A fotóst extra díj illeti. Ha nem szeretné, hogy a képeit ilyen módon használjuk fel, kérjük, a foglalás során jelezze fotósának, és mi teljesítjük kérését. – A használaton kívüli díj a fotózási fedezet teljes összegének 25%-a. Az ügyfél korlátlan számú reprodukciót készíthet a Fényképezésről családja és barátai számára online és offline egyaránt.

néhány szó RÓLUNK

 

Tulipán és Roland vagyunk, egy vibráló pár, Thai és Magyar, fotós, és fotószerkesztő, aki elég régóta élnek Budapesten ahhoz, hogy ismerje a legjobb helyeket a város és az ország legvarázslatosabb pontyait. Fotós és videós szolgáltatásokat nyújtunk Magyarország egész területén, és egész Magyarország területén ingyen szálunk ki. Szenvedélyesen rajongunk az emberekért, a kultúrákért és hogy felfedezzük rejtett helyeket szerte a világon.

S__5292036.jpg

A képzőművészeti fotózás és a filmes képszerkesztés egyedülálló kombinációja lehetővé teszi számunkra, hogy kihagyhatatlan része legyünk  az önok nagy napján. Partneremmel együtt időnket és tapasztalatainkat az önök maximális megelégedésére fordítjuk.

Fényképezési stílus: klasszikus, esztétika, dokumentum és valódi pillanatok.

Beszélt nyelvek: Angol, Magyar, Szlovák, Thai.

WWW.THEBUDAPESTPHOTOGRAPHER.COM

 

 

Szerzői jogok Fotók és Videók megjelenítése. Fényképezés a Budapesti fotóstól.

 

Minden jog fenntartva.

 

 

A KÉPEK VIDEÓK ENGEDÉLYEZÉSE ÉS SZERZŐI JOGOK

Minden fotóm és videóm szerzői jogvédelem alatt áll. Weboldalam egyik anyaga sem használható fel kereskedelmi célokra előzetes írásbeli engedélyem nélkül. Egyikük sem nyilvános, és nem is szabadon használható.

Lépjen kapcsolatba velem, ha licencelnie kell őket, vagy bármilyen engedélyért és felhasználásért. Köszönöm.

 

©2017-2023 The Budapest Photographer Minden jog fenntartva.

bottom of page